TU JE I DOKAZ! Toni Bijelić SA LEPŠOM POLOVINOM, NE VIĐAMO JE NIKADA U JAVNOSTI! (FOTO)

0

Činjenica je da su i deca popularnih zvezda itekako popularni i da se o njima priča, naročito ako se bave onim što i njihovi roditelji. Mi vam danas donosimo priču o ćerci Dragana Mirković, koju ne treba preterano predstavljati. Ona važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. 

Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece. Ono što je poznato vezano za nju da toliko ne predstavlja svoju decu, a izgleda da i oni sami ne vole biti deo javnog života. Njihova deca Marko i Manuela su danas već odrasli ljudi i kako saznajemo nisu izabrali poslove kao roditelji.

Kada je u pitanju Manuela ona je više naklonjena umetnosti. Manuela je dosta povučena devojka i tek je nedavno otvorila svoj profil na instagramu, pa su mnogi po prvi put imali priliku da vide Draganinu ćerku i svi se slažu da neverovatno liče i da ona podseća na svoju mamu. Nedavno je i diplomirala i sigurno je zbog toga obradovala svoje ponosne roditelje.

Nakon što je otvorila instagram, dobila je značajan broj pratilaca a svi joj komentarišu da je izrasla u prelepu mladu crnku koja je doslovno kopija svoje majke Dragane. Fotografija koju je suprug Dragane Mirković objavio u zagrljaju svoje naslednice oduševila je javnost jer su fanovi Dragane Mirković shvatili da je pevačica dobila dostojnu zamenu.