Goca Tržan itekako je izgrađeno ime na estradi. Iako nije više toliko aktivna u javnosti, ona itekako vrijedno radi.

Pjevačica Goca Tržan poznata je po svojoj bezrezervnosti i iskrenosti u razgovorima o najrazličitijim temama.

Neustrašivo otvara teme od kojih bi drugi mogli zazirati, uključujući tjeskobe koje okružuju proces starenja, dinamiku muško-ženskih odnosa, pa čak i pitanja koja se tiču ​​osobnih financija.

Goca, koja i u svom braku nastavlja da prati ovaj model, ispričala je da je odgajana u domaćinstvu bez ikakvih podjela. Njezina majka preuzela je sve financijske obveze, uključujući plaćanje računa i vođenje očevog računa.

Sav novac držao se u jednoj staklenci iznad televizora, pružajući jasan i pristupačan izvor za sve troškove koje je trebalo pokriti.

– Ne vjerujem u pravljenje podjela na moje i tvoje – objasnila je Goca. “Raša odlično štedi novac, a ja imam smisao za trošenje kao prava žena. Radimo zajedno kako bismo zaradili prihode i mislim da ih nije potrebno dijeliti tko je više doprinio.

Puno smo putovali , uvijek ima kruha i jogurta, a to je sve što nam treba”, dodala je i izrazila zahvalnost što ju je suprug prihvatio upravo onakvu kakva jest.

Ne mogu i ne želim iz bake postati djevojčica. Raša je itekako svjestan da će njegova supruga sljedeće godine napuniti 50 godina i to ga nimalo ne uznemirava i ne uznemirava. Sretna sam što imam muža koji me voli takvu kakva jesam, ne pridajući veliku važnost mom fizičkom izgledu.

Svojoj kćeri, kao i svim mladim djevojkama, savjetujem da potraže muškarca koji će ih bezuvjetno voljeti, bez obzira na nesavršenosti i prisutnost šminke. Znala sam da je Raša savršen partner za mene i zahvalna sam mu na svemu. Goca je to podijelila sa magazinom “Star”, navodeći da je Raša njenu kćerku Lenu iz prethodnog braka prigrlio kao svoju.

Vijest o mojoj trudnoći ispunila me neizmjernom srećom i uzbuđenjem. U sebi sam osjetio duboki osjećaj ljepote, inteligencije i jedinstvenosti. Želja za djetetom izjedala me do te mjere da usput nisam primijetila znakove upozorenja, iako su bili prisutni.

– Nakon udaje otkrila sam duboku ljubav prema majčinstvu. Dolazak mog djeteta donio mi je neizmjernu radost, zasjenivši sve brige oko debljanja ili fizičkog izgleda. Prihvatila sam ga svim srcem i savršeno mi je pristajalo – otkrila je Goca Tržan osvrćući se na svoj odnos s Ivanom Marinkovićem i iskustvo trudnoće.

Tek sam kasnije počeo prepoznavati naznake. Odlučila sam pokušati jer dolazim iz obitelji u kojoj su moji roditelji u sretnom braku već gotovo pola stoljeća.

Otac moje majke bio je jedina i trajna ljubav u njezinu životu, a ja sam odgojen s dubokim cijenjenjem svetosti braka i dubokim poštovanjem prema važnosti obitelji. Otvoreno priznaje da institucija braka zauzima sveto mjesto u njezinu srcu, razlikujući je od veza u kojima nedostaje predanost zavjetima.