‘TRUDNA SAM, PETI MESEC!’ Stanija šokirala javnost informacijom da je u DRUGOM STANJU, od Marka ni traga, ni glasa! (VIDEO)

0

Stanija Dobrojević je jedna od prvih starleta koja se pojavila u javnosti i još uvek je itekako prisutna. Javnost ju je upoznala 2008. godine kada su na internetu osvanule njene provokativne fotografije za koje je ona tvrdila da su objavljene bez njenog znanja. Od tada se nije mnogo promenilo, sem što je ona mnogo više popularnija. Sada je iznenadila svoje fanove i svi su ostali u šoku. U nastavku teksta saznajte o čemu je reč!

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Naime, Stanija je ovaj put zaintirigirala mnoge svojom objavom na društvenoj mreži, te su mnoge pomislili da je bivša zadrugarka u drugom stanju. Ona je objavila na instagramu video kako mazi svoj veliki stomak i govori da je trudna u petom mesecu. Mnoge je svoje fanova bacila u šok i razmišljanje. Ipak, Stanija je za medije demantovala da je u blagoslovenom stanju i objasnila zašto se poigrala na ovu temu.

Inače, Dobrojevićeva vreme provodi u Majamiju, gde ima novi biznis. Ona će biti zaštitno lice proteinskih šejkova, od kojih će za godinu dana zaraditi ni manje ni više nego 100.000 evra! Njen dečko, Marko Marković se trenutno nalazi u Srbiji.