Trik sa vlažnom maramicom i veš mašinom: Odjeća mi nikad nije ljepše izgledala, samo je u ovome tajna

0

Možda to niste znali, ali podaci govore da prosječna osoba potroši neka četiri sata na pranje veša pored toga što dosta posla obavljaju moderne veš mašine bez kojih ne bi u današnje vrijeme zamisliti svoj život.

Ipak, nekada rezultati pranja ne budu baš onakvi kakve smo ih očekivali. Sve što vama treba u tome slučaju jeste jedan jednostavni trik kojeg ćemo vam danas otkriti.

Danas smo za vas spremili jednu posebno korisnu metodu koja će svim vlasnicima kuća da pomogne, a pogotovo će i pomoći vlasnicima kućnih ljubimaca od kojih ostane dosta dlaka na vašoj odjeći ili za osobe koje imaju dosta odjeće tamnih boja, dok je zapravo samo potrebno staviti vlažnu maramicu u veš mašinu kada želite da perete vaše rublje.

Nakon toga ćete sami da primijetite da je rezultat itekako vidljiv, te će vaša odjeća da bude bez dlačica jer će zapravo da vlažne maramice upijaju sve te dlačice na sebe. Bitno je da vi ne stavite više od 3 vlažne maramice u vašu mašinu odjednom, pa tako kada se bubanj krene da okreće, onda će i vlažne maramice da se umiješaju u odjeću, te skupljaju krzno ili dlake.

Osim toga morate još znati da je veoma bitno da kupite neke kvalitetne vlažne maramice koje se neće raspasti u trenutku kada budete htjeli da izvedete ovaj trik. Isto tako ako vi ne želite da vaša odjeća upija miris od vlažne maramice koju želite staviti, onda možete izabrati one bez mirisa ili antibakterijske maramice.