Tri godine nakon što su joj ljekari rekli da je neplodna i da će umrijeti ona je rodila sina – Priča ove žene je šokirala milione! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Tri godine nakon što su joj ljekari rekli da je neplodna i da će umrijeti ona je rodila sina – Priča ove žene je šokirala milione!

Ljekari koji su prvi puta uradili dijagnozu na 35-godišnju Helen Dixon davne 2017. godine su utvrdili kako ona ima samo par mjeseci života i da nije plodna.

Tri godine nakon svega ona je uspjela da zatrudni i da rodi jednog prelijepog dječaka kojeg je nazvala svojim čudom i dokazom da su ljudska bića nevjerovatno jaka.

Misleći da je posljedica spontani pobačaj ljekari su izjavili da nemaju šta da urade i da joj ne mogu pomoći, a problem je zapravo bio rak grlića maternice.

Helen je prije toga rodila dvije kćerke, ali je željela da ima sina sa svojim suprugom.

Nakon završene hemoterapije Helen je počela da traži surogat majku, ali par sedmica nakon toga je staznala da je trudna.

Njeni ljekari na početku nisu vjerovali da će preživjeti dovoljno dugo da može roditi dijete, niti da je uspjela da zatrudni uopće.

“Jednog dana sam se osjećala kao da sam trudna, a kada sam otišla na pregled saznala sam da sam trudna već 3 mjeseca”.