TRESE SE SRBIJA! “MOJOJ NAJLEPŠOJ TRUDNICI!” Bogdan sve iznenadio objavom na Instagramu, EVO SLIKE OD PRE SAT VREMENA! Auuu

0
475

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović su očito ludo zalubljeni, a već smo ranije pisali o tome kako su javno objelodanili svoju vezu početkom ove godine.

Ukoliko pratite barem jedno od njih dvoje na društvenim mrežama, sigurno ste do sada vidjeli kako se svaki dan kača barem jedan stori, što je definitivno jasan znak da su zaljubljeni preko ušiju.

Sve je započelo Paparazzo lovom, kada ih je ekipa novinara uhvatila ispred jednog tržnog centra u Beogradu kako razmjenjuju nježnosti. Tada više nije bilo logike da se kriju, jer su vidno u pravoj romantičnoj vezi. Poslije toga su redovno počeli da se pojavljuju u javnosti, a potom su uslijedila i porodična okupljanja sa njegovom malom kćerkom i odlazak na zimovanje na Zlatibor i na Jahorinu.

Poslije toga je Ceca upoznala svog novog miljenika sa svojom djecom, a onda je upoznala i budućeg svekra, a sada se čeka da upozna i buduću svekrvu, koja doduše živi u Londonu.

Prije nekoliko dana je čuvela astrologinja i propala pjevačica Saška Karan izračunala i pročitala njihove natalne karte, gdje je pisalo da će se do kraja ove godine sigurno vjenčati. Šta vi o tome mislite?

Inače, Ceca Ražnatović je prije nekoliko dana na svom Instagramu objavila i njihov prvi zajednički selfi, a ta slika je naišla na veliko odobravanje njenih obožavatelja, prijatelja i rodbine. Nedugo poslije je i Bogdan uzvratio sa jednim storijem na svom profilu, pri čemu pominje trudnicu. Vaša mišljenja?