TREĆA SREĆA! Darko Lazić oženio Katarinu u tajnosti: njegova majka se oglasila – evo šta kaže!

0

Naime, svjedoci smo da Darko Lzić zaista ne gubi vrijeme kada su djevojke u pitanju. Jedna ode druga dođe, nakon što se razveo od kolegice Ane Sević on ne prestaje u medijima predstavljati nove djevojke. Kada je pričao o Katarini i njihovoj vezi, naveo je da se poznaju unazad nekoliko godina te da je svaku bivšu djevojku prevario s njom.

Kako saznajemo Darko i Kataraina su se vjenčali u tajnosti 8. decembra u Novom Sadu uz prisustva njima samo par dragih ljudi. Međutim ono što je sve iznenadilo jeste to da majka popularnog pjevača nije bila prisutna na vjenčanju, a kada su je pitali da prokomentariše izjavila je sljedeće: “Ne znam ništa o tome, nisam obaveštena. Najbolje da pozovete Darka ili Katarinu”.

Darko je odlučio totalno promjeniti način života te se skrasiti sa novom izabranicom i osnovati porodicu, iako iza sebe ima dva propala braka i kćerkicu iz prvog a sina iz drugog braka.

Da li će Katarina ovaj put uspjeti srediti pjevača te ga smiriti i odvratiti od njegovom starog načina života, ostaje nam da vdimo u nastavku. Za sada niti Darko a ni ona nisu potvrdili da su se vjenčali. Oni na svojim društvenim mrežama objavljuju samo slike kojima pokazuju koliko se voli i da zaista uživaju u svojoj ljubavi, za koju Darko kaže da je prvi put osjetio na pravi način.