TRAGEDIJA! PRE**NUO OMILJENI VODITELJ NA NACIONALNOJ TELEVIZIJI ! PREDOSJETIO SOPSTVENU SM*T, PA PORUČIO SAMO JEDNO

0

Proslavljeni i omiljeni BBC voditelji Bil Turnbul jr u prmeinuo u svom domu nakon duge i teške borbe sa ra*om prostate. Ovu tužnu vijest o sm*ti prezeentera objavila je njegova matična medijaska kuća i kolege Naga Munčeti i Čarli Stajt. U tretnurku smrtu voditelj je imao 66 godina.

Ovaj slavni voditelj je prošle godine u oktobru najavio da se povlači iz medijskog svijeta iz zdravstvenh razloga.
U zvaničnom saopštenju koje je porodica izdala se navodi da je voditelj izgubio bi*ku za život u svom domu, u krugu svoje porodice i sa svojim najbližim. Bilu Turnbulu je dijagnostikovan r*k prostate 2017. godine ,a sljedećih pet godina se nije predavao i vodio je bi*ku za život

– Naš voljeni Bili preminio je sinoć u svom domu, pet godina od dijagnoze – rak prostate. Poslednja nedelja života bila mu je jedna od najlepših u životu jer se cela porodica okupila da mu da podršku – rekla je Bilova supruga.

TRAGEDIJA! Preminuo omiljeni voditelj nacionalne televizije: Predosetio sopstvenu SMRT, pa poručio samo jedno! (FOTO)
U razgovoru sa medijima 2018. godine Bil je rekao da su ga mučili bolovi koje je pripisao starosti.

 

 

Ispostavilo se da se r*k proširio do kosti. Situacija i nije toliko tragična po Bila, jer kaže, i pored te zastrašujuće činjenice, prognozirali su mu 10 do 18 godina života. Bil je tada otvoreno govorio o svom slučaju da bi naveo druge da redovno idu na preglede.

– Da sam bio pametan i da nisam odlagao odlazak ljekaru, sad bih bio u mnogo boljem stanju. Užasna je ta dijagnoza. Sa vama je stalno, kroz cijeli dan. Legnete da spavate, probudite se i prvo što vam prođe kroz glavu je “Pa ja imam r*k. I dalje imam r*k. To nije bila noćna mora . Svjestan sam činjenice da za mene nema leka i da neću ozdraviti, ali stvari ipak ne stoje toliko loše – i dodao da je srezan što je imao nevjerovatan život.

– Čak i da um*em sutra, ne bih imao na šta da se žalim. Imao sam divnu karijeru, sjajan porodičan život, super sam se provodio. Bolest sada malo utiče na mene, postao sam oštriji, osjećam ponekad ogroman bes u sebi, a zbog hormona sam mnogo emotivniji – pričao je Bil, koji se protiv lošeg raspoloženja borio i crnim humorom.

Bill Turnbull: Former BBC Breakfast presenter dies aged 66 - BBC News

– Baš su mi nedavno promovisali neko vino koje će sazreti 2030. godine. Rekao sam: “Onda baš i nema svrhe da ga kupim” – pričao je on voditelj.