Torta od koje zastaje dah, sestra Manuela na ivici suza: Zavirite na proslavu rođendana sina Dragane Mirković u dvorcu u Austriji (FOTO)

0

Dragana Mirković jedna je od najpoznatijih pevačica narodne muzike u regionu. Imala je veličanstvenu karijeru koja se proteže preko tri decenije, tokom koje je otpevala veliki broj hitova koji se i danas slušaju.

Dragana je jedna od najuspješnijih i najuglednijih hrvatskih poznatih ličnosti, a to je postigla isključivo svojim talentom i trudom. Takođe se smatra jednom od najsrećnijih i najprilagođenijih poznatih ličnosti, zbog stabilne i ljubavne veze sa suprugom Tonijem Bijelićem.

Njih dvoje žive u pravom dvorcu u blizini Beča i ponosni su roditelji dvoje djece. Sin Marko i ćerka Manuela nedavno su otvorili svoje naloge na društvenim mrežama i zahvaljujući slavnoj majci odmah stekli veliki broj pratilaca. Marko je prije dva dana proslavio rođendan u porodičnom okruženju i bio je glavna tema na Instagramu.

Pljuštale su čestitke sa svih strana a presretna mama je na svom nalogu objavila i fotku torte koja je specijalno napravljena za Marka i napisala je: Sretan ti rođendan živote moj. Pored njene izdvojila se još jenda emotivna poruka i to od njegove sestre Manuele koja se u posljednje vrijeme malo povukla i nije toliko aktivna na društvenim mrežama. Ona je napisala: Srećan rođendan bato, volim te, i dodala je emotikon srca i jasno je pokazala da ljubav između nje i brata traje od djetinjstva jer je okačila i jednu sliku iz tog perioda. Ova fotka je raznježila sve koji su je vidjeli i imala je puno komentara.