TOMA PANIĆ OBJAVIO VIDEO, ISPRED NJEGA SKUPOCJENO PIĆE, EVO ŠTA RADI NADEŽDA: SVI GLEDAJU U NJENO LICE, šta joj se desilo?

0
269

Toma Panić i Nadežda Biljić svaki dan izvještavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom koraku koji naprave.

Danas je tako na njegovom Instagram profilu osvanuo jedan zanimljiv snimak. Dakle, menken i rijaliti učesnik je okačio snimak na kojem se vidi njegova nevjenčana supruga. Ispred njega je čaša puna šampanjca, ali i flaša u kibli, dok se ispred Nadežde nalazi kafa.

Ona je sve vrijeme negodovala što je nevječani suprug snima, ali je uredno podijelila ovaj snimak i na svoj Instagram profil. Ali ono što su svi primjetili jeste da se vidi dosta drugačije lice od onog koje je prikazan na slikama.

Njih dvoje imaju sina Longa, koji će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan. Očito je da se njih dvoje uzeli predah od obaveze roditeljstva, zbog toga što sina Longa nema s njima na snimku.

Da podsjetimo, iza Tome i Nadežde je jedan turbulentan period. On je ušao u rijaliti program “Zadruga” gdje je javno prevario Nadeždu, koja je krajem godine ušla za njim u rijaliti kako bi odnos sa njim istjerala na čistac.