Suprug Snežane Đurišić 36 godina nije bio samo njen suprug, već i utjelovljenje njene najdublje ljubavi, svjedočanstvo trajne i duboke veze koju su dijelili, a koja je vjerovali ili ne krenula od jednostavnog prijateljstva. Iako se radi o poznatom beogradskom ginekologu Vanji Miloševiću, svoj osobni život drži pod velom privatnosti, izbjegavajući razgovore o bolnijim poglavljima svoje povijesti.

No, jedno nevjerojatno otkriće mnoge je začudilo: suprug Snežane Đurišić zapravo je bio njezina najveća i najdraža ljubav. U skladu s društvenim normama i običajima, renomirana pjevačica, poznata po sve većoj popularnosti i osebujnom prezimenu, odlučila se prezvati suprugovo prezime te tako i službeno postala Gvozdenović. Unatoč tome što se već etablirala pod svojim imenom kao pjevačica, odluku da prihvati suprugovo prezime donijela je bez puno razmišljanja, s ciljem održavanja osjećaja obiteljskog jedinstva. Ipak, kada svojim nastupima počasti pozornicu, i dalje se predstavlja kao Snežana Đurišić, pod kojim ju je publika upoznala. Ovo otkriće otkrila je cijenjena folk pjevačica, koja je sa Slobodanom stupila u brak 1977. godine.

Sve do njegove smrti 2013. godine Snežana Đurišić ostala je u braku s bivšim suprugom harmonikašem. Zajedno su dočekali kćerkicu Maju i sina Marka. U trenucima duboke tuge, pjevačica potvrđuje da su joj sin i kći pružili nepokolebljivu snagu i podršku. Zaključak ovog događaja je nedvojbeno surov. Još uvijek se jasno sjećam kako me gledao dok me pratio do mjesta gdje sam trebao nastupiti. Bilo je gotovo kao da je predosjećao što će se dogoditi. Dok se opraštao, izgovorio je rečenicu, “Ostanimo povezani,” i nestao iz mog postojanja. Što je veća bol bila veća, naša su djeca bila prisutna na vjenčanju kad se to dogodilo. Noć prije ovog razornog incidenta, spokojno je spomenuo da će, u dogledno vrijeme, kao starješina, on biti prvi koji će otići iz ovog kraljevstva. Molio me je da nikada ne prestanem pjevati. Snjeguljica je ispričala ovu srcedrapajuću priču i nastavila sa svojom pričom.

Sutra navečer bit će odsutan. Nema sumnje da je predosjećao nadolazeće događaje. Tijekom ovog razdoblja moja su djeca pružila ogromnu pomoć, iako sumnjam da shvaćaju svu veličinu njihova utjecaja. Snjeguljica je jednom oštroumno primijetila da u našim najosjetljivijim trenucima strah i stalna zabrinutost mogu dominirati našim postojanjem, ali nam također daju otpornost kroz ljubav. Poznata po svojim očaravajućim izvedbama popularnih pjesama poput “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna”, “Pričaj mi, pričaj”, “Kleo se, kleo” i “Imena mi ne”, Snežana Đurišić proslavljena je srpska narodni pjevač. Rođena je 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, a prve godine provela je u Kraljevu prije nego što se 1971. preselila u Beograd, gdje trenutno živi i nastavlja svoju glazbenu karijeru. Snežana je predana majka svoje dvoje djece, Maje i Marka, iz braka sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem.

U mladosti, prije navršene desete godine, krenula je na svoj glazbeni put sudjelovanjem na natjecanju pjevača amatera pod nazivom “Studio 6 ti daje priliku”. Upravo je na tom natjecanju pokazala svoj talent i zanosnom izvedbom pjesme Lepe Lukić “Nikad se udati” osvojila prvo mjesto. Nedugo zatim izdala je svoj prvi singl album na kojem su bile zadivljujuće pjesme “Baki i deki” i “Mami i tati”. Dve godine kasnije, Snežana je imala čast da se pojavi na pozornici prestižnog festivala „Beogradsko proleće“, gde je osvojila publiku svojom očaravajućom izvedbom „Imala baba sto momaka“.