TITO JAUČE OD BOLOVA!!! Pogledajte legendarni snimak – Verujemo da je ovo bolilo (VIDEO)

0

Više od četrdeset godina je prošlo kako je preminuo predsednih Jugoslavije Josip Broz Tito. Njega na prostorima Balkana mnogi smatraju najuticajnijom i najznačajnijom osobom. Tito je bio i ostao jedan od najvećih političara koje je svet ikada vidio. Mi vam danas donosimo jednu priču vezanu za njega. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

O znanju i mogućnosti Josipa Broza Tita ne treba preterano raspravljati. Dovoljna je činjenica da je on zapravo upravljao i držao pod kontrolom šest današnjih država u okviru jedne, bez ikakvih problema. Jugoslavija je u to doba bila jedna od glavnih sila kako u Evropi, tako i u celom svetu. Kako je Tito bio uticajan čovek pokazuje i njegova sahrana na kojoj su se pojavili brojni svetski političari.

Mnogi ga danas smatraju diktatorom, te čak i zločincem, ali kada vratimo vreme, složiti ćemo se u jednom, a to je da je život za vreme Jugoslavije definitivno bio bolji nego danas. Zbog svoga uticaja, sve priče o Titu su same po sebi zanimljive i u današnje vreme. Naime, postoji jedan snimak koji je nastao 1976. godine u Švedskoj, kada je Tito doživeo jednu nezgodu. Dok je izlazio iz automobila, njegov general Marko Rapo je neoprezno zatvorio vrata suvozačeve strane dok se njegova ruka još uvek nalazila tu.

Tito je bolno viknuo, a general je odmah oslobodio ruku. Celi taj doživljaj su zabeležile kamere švedskih medija, koji su se svakako okupili da snime susret sa premijerom Ulofom Palmeo. Na snimku se također vidi i kako Tito objašnjava svojim domaćinima šta se ustvari dogodilo.