Trenutno Vijesti

Tijana je bila NAJLEPŠA srbijanska starleta: Izvadili joj silikone i OŠIŠALI kosu: Kad vidite kako izgleda OVA lepotica, neće vam biti dobro (FOTO)

Mnoge stvari su sa pojavom interneta poostale normalne a prije se nisu mogle ni zamisliti. Ljudi su nekada postajali poznati isključivo zbog svog talenta u nekom polju, bilo da je muzika ili gluma ili neka druga vrsta umjetnosti u pitanju.

Onda se pojavilo jedno jako unosno zanimanje koje ne zahtijeva ništa sem nedostatka osjećaja stida a to su tzv. starlete koje su se proslavile učešćem u rijalitijima u kojima su uglavnom pravile skandale. Sada se promovišu putem društvenih mreža na kojima imaju i veliki broj pratilaca i dobar novac zarađuju na taj način. One postaju idoli mladim djevojkama koje stiču potpuno iskrivlejne vrijednosti jer njima život starleta izgleda zanosno i uzbudljivo.

Soraja Vučelić je starletaa koaj je među prvima postala poznata u Srbiji i njoj su se isplatili svi kozmetički zahvati i novac koji je uložila u svoj izgled jer je uspjela da se uda za bogatog ruskog milijardera. Ona je i dalje jako aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje detalje iz svog luksuznog života i sa egzotičnih putovanja. Treba napomenuti da je ona izuzetak među straletama sa ovog područja jer ima mnogo više onih koje su napravile pravi haos od svog života kao što je na primjer Tijana Đuričić koja je od sebe napravila pravo čudovište i koja se izobličila od silnih operacija.

Ona je zbog svog izgleda dobla nadimak horor starleta a ona je pored svih silnih izmjena koje je izvršila na svom licu čak i boju očiju mijenjala sa lećama. Ona je jedno vrijeme nestala iz javnosti a onda se pojavila potpuni neprepoznatljiva. Tijana je shvatila da je pretjerala i povadila je skoro sve umetke, promijenla je i boju kose i sada izgleda puno prirodnije i ljepše.

Oglasi – Advertisement