Tek što se razvela Danijela Dimitrovska objavila vesti o veridbi! Ognjen u neverici… to je sigurno krenulo još dok su bili braku (FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o Danijeli Dimitrovski , sad već bivšoj supruzi Ognjena Amidžića , a čija je veridba poslednjih dana bila tema gotovo pa svih medija , a za to je sve glavni krivac upravo ona . Naime , nakon razvoda od poznatog voditelja , manekenka je dosta korigovala svoje ophođenje u javnosti , te gotovo da nema tajni pred pratiocima .

Tako ona sa njima deli sve detalje iz svog privatnog života , a ponajviše kako ona i njen sin Matija provode vreme , kako se hrane i slično. Imali smo priliku da vidiimo kako je korigovala porodični dom , te smo videli kadrove Danijeline spavaće sobe, kuhinje, pa i dnevnog boravka, a sada je ona otišla korak dalje.Naime ,Amidžićeva bivša , objavila je vesti o veridbi i to svojoj , a čime je čitavu javnost ostavbila u čudu , dok još ni dokumentaciju o razvodu nije rešila . Naime , Danijela je se poigrala jednom aplikacijom na Tik-Toku koja joj je navodno prognozirala ostvarenje novogodišnjih želja u narednom periodu. Među odgovorima šta će joj se to obistiniti našao se alkohol, novac čak dva puta i prosidba.

Veridba Danijele Dimitrovske i samu manekenku je iznenadila koja je duhovito prokomentarisala: – Nisam bila spremna za ovo. Naime , sve ovo je njene pratioce na Instagramu šokiralo , te nisu bili spremni svakako na ove vesti , baš kao što nisu bili spremni u trenutku da se ona i Ognjen uistinu razvode.