Tek je nekoliko mjeseci prošlo, a sada je NIKO ne može prepoznati, “Šta si to ženo uradila od sebe, postala si neprepoznatljiva”

0
118

Unatoč divnom braku koji su Nancy i njezin muž imali, jedino što im je kočilo sreću jeste njihovo zdravstveno stanje.

Nancy kao i njezin muž imali prekomjernu težinu, te je taj problem donio mnoge posljedice i stanje im se omaklo kontroli, i ako su pokušavali sve to riješiti mnogim operacijama.

Dok su njezinog muža doktori operisali, došlo je do problema, njegov krvni sud se začepio i tako doveo njegov život u još veću opasnost. Ništa mu nije moglo pomoći, ali je Nancy sve vrijeme ostala uz njega. Nije prošlo dugo i on je preminuo.

Kroz tugu, Nancy se nekako pomirila sa činjenicom da je on otišao na bolji svijet te je nastavila sa svojim životom. Od silne tuge, počela je sa nezdravom ishranom i udebljala se čak 70 kg.

Nakon prekršenog obećanja datog mužu, odlučila je da ipak nastavi sa dijetama, ali zbog debljanja ostavljen joj je višak kože koji se pojavi nakon gubitka kilograma. Nedugo zatim, Nany je dobila ponudu od doktora gdje joj nudi besplatnu operaciju uklonjenja viška kože. Nancy je sva sretna prihvatila tu ponudu.