TEA TAIROVIĆ KOPIJU PLATILA 10.000 EVRA: Peva pesmu Albanke koja je provocirala Srbe i POKAZIVALA DVOGLAVOG ORLA NA EVROVIZIJI! ŠOK!

0

Na estradi se svako malo dešavaju šokantne i kontraverzne situacije. Svesni smo činjenice koliko su neke pevačice sa estrade popularne. Ukoliko su u pitanju one koje pažnju odvlače atraktivnim izgledom, onda su još veća meta domaćim medijima. Jedan od takvih primera je definitivno mlada pevačica Tea Tairović koja je nedavno privukla pažnju. Sazanajte o čemu je zapravo reč!

U pitanju je pevačica Tea Tairović koja je jako popularna poslednjih par godina. Mnogi mediji su je zbog njenog atraktivnog izgleda prozvali naslednicom Sandre Afrike. Tea Tairović je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođena je 26. aprila 1996. godine u Novom Sadu. Živi na relaciji Novi Sad – Beograd.

Ona je nedavno napravila je haos na estradi novim albumom “Balkanija”, koji je objavila skoro pa i bez najave. Iako su joj sve pesme postale hitovi, pa tako za 48 sati na Jutjubu već ima nekoliko miliona pregleda, posebno se izdvojila numera “Dubai”. Kako se piše, ova brza pesma je obrada albanske pesme “Leje”, koja broji skoro sedam miliona pregleda. Ono što je zanimljivo jeste da ovu pesmu u originalu izvodi Ronela Hajati, koja je našoj javnosti najpoznatija kao predstavnica Albanije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Pevačici verovatno nije bilo ni na kraj pameti da može imati problema i da će naići na moguće kritike samo zato što je Ronela postala omražena nakon takmičenja u Torinu. Ronela tada nije prošla u finale takmičenja, a izazvala je veliki skandal kada je na kraju svog nastupa pokazala znak “velike Albanije”. Tea je ovu pesmu platila čak 10.000 evra, koliko je dala i za hit “Hajde”, koji takođe potpisuju albanski autori.