Unatoč tome što je godinama bila u javnosti kao bivša televizijska voditeljica, Tanja Vojtehovski uspjela je svoj osobni život sačuvati podalje od očiju javnosti. Ona je otkrivala medijima samo ono što je sama željela da javnost zna. Tanja se udavala dva puta u životu. Iz prvog braka rodila je kćer Tijanu koju je dobila 1991. godine, no svog prvog supruga, koji je rano nestao iz njihovih života, nikada nije spominjala. Tanja se 1999. godine udala za Srđana Stojanova na skeli na Dunavu. Tijana je odrastala uz Srđana kao očuha.

Ova zaajednica trajala je desetljeće. Tanja se obratila medijima i ispričala da su se ona i njen bivši partner sporazumno rastali. Razlog rastave, prema njezinoj izjavi, bio je sam brak koji nije funkcionisao dobro.

Tanja je za medije  podijelila kako se osjeća prisiljenom napredovati u životu, a u svakoj vezi, bez obzira na veličinu, ključno je da osjećate da vas netko prati na tom putu. Kad to niej slučaj zajedničke budućnosti nema. Neposredno nakon razvoda u njezin je život ušao Nenad Čanak, magistar ekonomije koji je već bio prilično afirmiran u poslovnom svijetu. Unutar dvije i pol godine veza je prekinuta. Tanja je svojedobno izjavila da nije tip osobe koja ima potrebu stalno biti s nekim. Prema njezinim riječima, biti sam nije sinonim za usamljenost. Rado se prisjeća lijepih trenutaka koje je provela sa svojim partnerom Nenadom i radije će njegovati te uspomene nego razmišljati o njihovoj odsutnosti. Tanjina filozofija potiče pojedince da cijene ono što su iskusili u životu, umjesto da žale za onim što im nedostaje.

Bivši partner Tanje Vojtehovski trenutno je u braku s Enom Popov, a zajedno imaju dvije kćeri, Riju i Milu. Od tada Tanja ne otkriva nikakve informacije o svojim ljubavnim vezama. Zbog toga je nedavna fotografija na kojoj je s nepoznatim gospodinom privukla pažnju javnosti. Tanja blista, ima osmijeh koji ne blijedi, zbog čega se mnogi zapitaju je li konačno pronašla savršenog partnera.