SVIMA ĆE DA ZASTANE DAH OD LJEPOTE SUPRUGE VOJE NEDELJKOVIĆA- Mogla je da zarađuje milione, ali onda se desio OBRT (FOTO)

0

Domaći televizijski voditelji su gotovo jednako poznati kao i pevači ili glumci, te itekako važe za javne ličnosti. Jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji je Voja Nedeljković, koji zajedno sa još jednom popularnom voditeljkom Sanjom Kužet vodi emisiju Zvezde Granda. 

Kada je u pitanju privatni život, poznato je da je on već duže vreme u braku i to sa lepom doktoricom Majom koja je specijalista transfuziologije. Ono što se zna je također da je ona mlađa od njega čak 17 godina. Njih dvoje su u braku već dve decenije. Ona nikada nije pokazala interesovanje da bude deo javnog sveta, pa se nije mnogo pojavljivala u javnosti. Zna se i to da imaju sina Đorđa.

Nju veoma retko možemo videti u javnosti za razliku od Voje, kojem je to životna profesija. On naime nikada ne priča o svojoj porodici, ali u jednom gostovanju je za suprugu rekao da su njih dvoje dve divergentne stvari. Ona je završila medicinu, dok je on iz biologije imao trojku, i to na šmek. On smatra su oni suprotnosti koje se zapravo privlače.

Potom je rekao da Maja itekako dobro drži konce u svojim rukama, rekavši da on u kuhinju uopšte ne zalazi, smatra da nema za to talenta. Potom je dodao da je zahvalan Bogu da ima neko u kući ko zna takve poslove mnogo bolje raditi od njega, jer da je nije tako, bili bi prinuđeni na večnu detu. Rekao je da kada je u pitanju Majina kuhinja, voli da eksperimentiše, te je on uvek pohvali za njen trud.