Trenutno Vijesti

Sviđa mi se najbolji drug mog momka i odlučila sam da krenem u akciju – EVO šta mi je uradio!

Nije rijedak slučaj da se nekoj osobi koja je u vezi potajno sviđa najbolji prijatelj momka ili djevojke. Danas vam donosimo upravo takav jedan slučaj a ova ispovijest se pojavila na društvenim mrežama i naišla je na veliki broj komentara iz čega se moglo vidjeti da postoji veliki broj ljudi koji su bili ili jesu u istoj situaciji kao ova djevojka.

Naime ona je napisala da je z Hrvatske i da ima dugu vezu sa svojim momkom ali da joj se jako sviđa njegov najbolji drug. On je, po njenim riječima sušta suprotnost njenom dečku, bogat je vozi bijesno auto i važi za opasnog tipa. To je oduvijek privlačilo kod njega i kada je njen momak otputovao poslovno van države odlučila je da nešto preduzme.

 

Pozvala ga je na piće i on je odmah pristao. Našli su se u jednom otmjenom hotelu icnakon nekoliko pića joj ej on dao ključ od hotelske sobe i rekao je da ode gore i da će on doći odmah za njom. Sva sretna ga je poslušala, otišla u sobu, skinula se i zauzela zavodničku pozu na krevetu. Međutim, vrijeme je prolazilo a on se nije pojavljivao pa je nakon sat vremena ogrnula bade mantil i sišla do restorana da vidi šta ga je zadržalo.

Kada je došla dole njega nije bilo nigdje na vidiku pa je pitala konobara da li zna gdje je otišao. Konobar joj je rekao da joj je poručio da ona plati račun za piće i sobu što je sve skupa bilo preko 120 eura. Ona je morala ostaviti dokumente i mobitel da bi otišla kući po novac i njega je nazvala da joj objasni svoj postupak. On je hladno nazvao droljom i sponzorušom i spustio joj slušalicu.

Oglasi – Advertisement