Trenutno

SVI ZNAJU- Džej je imao VELIKO SRCE, a evo šta je sve radio za one koji nemaju- ODRASTAO JE U SIROMAŠTVU I BIJEDI, A POSLIJE JE RADIO OVO (FOTO)

Svi koji su poznavali legendarnog, nedavno preminulog pjevača Džeja Ramadanovskog kažu da je on bio veliki i dobar čovjek, humana osoba koja je voljela da pomaže drugima, a on o mnogim stvarima koje je u radio za druge nikada nije volio da priča, ali ljudi bliski pjevaču su otkrili neke stvari o njemu, pa su ispričali i ovo:

” Uvijek pred kraj smjene negdje oko dva iza ponoći, a u nekim pekarama oko pet Džej dođe i kupi sve što je ostalo. Lijepo to razdjeli u kese i onda ih okači na kontejnere, odakle ih uglavnom Romi uzimaju. Nerijetko i preko dana kupi siromašnima hranu. Čak i kada je bio bolestan nije odustajao od toga, samo što su drugi kačili kese, a on je plaćao”

I sam je Džeju u razgovoru sa novinarima na ovu temu u nekim intervjuima rekao ove stvari: ” Uvijek počastim ljude koji nemaju, ne samo ja već i ti moji drugari sa Dorćola ili Menhetna, kako ga ja zovem. Uvijek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sjećam se ja kako je prije bilo, pa sada vratim svima. U onim periodima kad sam nastupao po restoranima, ja uđem kod onih pozadi koji peru šerpe, pa sav bakšiš podijelim njima i čistačicama. Muzičari me kude, ja kažem, a vala neka sam im dao. Uvijek sam govorio, sirotinjo, i bogu si teška. Što da se ne pomogne”

 

 

Oglasi – Advertisement
Top vijest