SVI ZANEMELI! NIJE PONELA FOTOŠOP SA SOBOM NA NASTUP! Karleuša sa STOMAKOM do poda, đuska na bini – FANOVI U NEVERICI! ISPLIVAO I VIDEO (VIDEO)

0

Što se tiče poznate pjevačice Jelene Karleuše, onda se može reći da ona nije poznata samo po pjevanju nego i po raznim incidentima u kojima se sama nađe ili koji se tek tako dese, pa je njen nadimak “mala od skandala” sasvim opravdan za njen karakter.

Jelena je ranije govorila iskreno sve stvari pa ju je to prije uvaljivalo u probleme, ali ipak Jelena je osoba koja uvijek pokušava da otvoreno govori protiv svih zločina koji se pokušavaju zataškati i pokušava se zalagati za sve što je ispravno.

Isto tako ova pjevačica redovno pozira na društvenim mrežama u provokativnim haljinama i ostaloj odjeći, ali se ovoga puta njoj omaklo pa je preko društvenih mreža isplivao jedan šokirajući snimak.

@edodelic23Yt : Balkan Poznati #fypシ #fypシ゚viral #fy #🔥 #f #fypdongggggggg #fyp #balkantiktok #balkanpoznati222

♬ original sound – Edo Delic

Jelena Karleuša se uvijek zagovara kako se ne smije imati celulit na sceni, a isto tako i zna često biti previše gruba prema ljudima kada imaju višak kilograma, ali ovoga puta ona sve to nije ispoštovala, te je izgleda sebi dozvolila veliki propust gdje je mislila da je niko neće provaliti.

Pjevačica inače preko društvenih mreža ima veliki broj pratioca, te svakodnevno pozira u novim kombinacijama i u prvom planu pokazuje svoje “izvajano” tijelo, ali je ipak realnost malo drugačija, što sve to ovaj snimak i dokazuje.

Ovaj snimak koji kruži internetom inače dokazuje kako Jelena nije baš tako idealna osoba kao što se predstavlja, pa mi imamo priliku sami vidjeti da njeno tijelo ni ne liči na ono kao što vidimo preko društvenih mreža, pa pogotovo jer smo je uvijek navikli vidjeti zategnutu i u naravno raznim izdanjima fotošopa.