SVI ZABRINUTI ZA DRAGANA MARINKOVIĆA MACU! ŠTA SE DEŠAVA?!?! Krv na leđima…(FOTO)

0

Verovatno je svako od vas čuo za Dragana Marinkovića zvog Maca. On važi za jednog od najveći šoumena na balkanskoj sceni u poslednjih 20 godina. Njegove predstave možemo gledati u pozorištu, bio je u voditelj na mnogobrojnim televizijskim emisijama, učestvovao u rijaliti programima i još mnogo toga. Gde god da bio, on publiku redovno oduševljava svojom prirodnošću i neposrednošću.

Par sezona je proveo kao voditelj rijaliti programa Zadruga, te je vezano za to rekao da je to za njega scena, iako je po vokaciji glumac i reditelj, uz to je i veliki šoumen i deo te javne scene. On smatra da je sve to usko povezano. Kada ne radi to, onda radi na svojim pozorišnim predstavama. Trenutno sada izvodi svoju predstavu pod nazivom “Kakva ti je žena, takav ti je život” i važi za jednu od najgledanijih pozorišnih predstava u regionu. On također gostuje i u inostransvu, gde se za svako izvođenje predstave traži više i više karata.

Oni koji malo više prate Dragana Marinkovića Macu, znaju da je veliki ljubitelj tetoviranja, pa je logično da i on sam ima nekoliko, kao i njegova supruga Dragan. No, na zadnjem gostovanju u petak u Banja Luci odlučio je da odradi takozvanu “hidžamu”. Čini se da mnoge poznate ličnosti ovo rade.

Smatra se, da je krv koja leži pod kožom puna toksina i da to može izazvati bol. Metoda je korisna protiv bolova  u ramenu, leđima, glavi, licu, grlu, uhu, nosu i očima, te u drugim područjima. Pogledajte kako to izgleda. Da li ste čuli za ovo i da li biste vi uradili? Ako jeste, koja su vaša iskustva? Pišite nam u komentare.