SVI U ŠOKU ZBOG DŽEJLINE FOTOGRAFIJE!!! Jedan pratitelj dobio i SLOM živaca zbog nje (FOTO)

0

Svesni smo činjenice koliko poznati pevači i pevačice privlače medijsku pažnju, kako svojim pevanjem i muzikom, tako i svojim privatnim životom. Isto tako, znamo koliki uticaj imaju Zvezde Granda i da to predstavlja mesto gde ljudi mogu postati zvezde preko noći, naročito ako su još i dovoljno talentirani.

Tokom svoga takmičenja je dokazala koliko je talentovana ali i kulturna i povučena devojka. Od nje često možemo očekivati fotografije na društvenim mrežama koje su isto tako jako prikladne, sve do nedavno. Naime, ova mlada devojka je uradila nešto što je razljutilo mnoge fanove a jedan je dao jako zanimljiv komentar. Ona je postavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da nema odeću već telo prekriva cvećem. Mnogi su rekli da ovo nije niti malo provokativno ali ovaj fan je bio iskren do bola:

“Šta je naredno, bez cveća možda!! Pa da je vidimo onda konkretno?? Ja ne mogu da verujem šta sam kod nje na profilu večeras vidio! Od svih sam devojki ovo mogao očekivati, ali od nje ne! Gde nestade devojka kojoj ovo za vreme nastupa u ZG nije padalo na pamet! Život na zapadu sa plastičnim devojkama očigledno čini svoje”. Jedan fan je nastavio sličnim tonom i rekao sledeće: “Nekad je bila kulturna. Naredna neka bude bez cveća, pa kad je bal, neka bude maskenbal”.

Bilo je mnogo i onih koji su stali u njenu odrbranu i rekli da je najlepša i prava žena te da netko ovde vidi vulgarnost a neko nežnost i lepotu. Bilo kako bilo, ova nazovimo je kontraverzna fotografija je skupila gotovo 40 hiljada lajkova za kratak vremenski period.