SVI U ŠOKU! ANA BEKUTA SE PREVRNULA SA BINE: Pala niz stepenice…Tuga! (FOTO)

0

Javnosti je poznato da je popularna pevačica Ana Bekuta u poslednjim mesecima pretpela velike gubitke. Ona je naime izgubila drage kolege i prijatelja, te i muža Milutina Mrkonjića Mrku. Ona je sa njim živela nekoliko poslednjih godina. 

Milutin Mrkonjić Mrka je preminuo 27. novembra na Institutu za kardiovaskularne blesti, a njegova poslednja želja je bila da ga sahrane na groblju pored svoje zakonite supruge Daše. Pevačica Ana Bekuta se nakon toga trudi vratiti svome starom životu. Čini se da je Ana Bekuta već četiri meseca tuguje za njim, tako da je i proleće nije previše oraspoložilo, ali izgleda da Ani ništa ne znači promena na kalendaru, iako su se verovatno mnogi obradovali proleću.

Ono što se ovih dana ponovo vrti kao zanimljivost je jedan nastup Ane Bekute iz 2009. godine u Aleksandrovcu, pa se taj nastup prepričava i danas. Nju je naime tokom tog nastupa toliko ponela atmosfera da je pala sa bine. Usledila je njena šokantna reakcija koju niko nije očekivao. Ana je počela da se smije te upitala da li je to uspela kamera da snimi. Sve je iznenadila svojom pozitivnošću te mnogi pevači i pevačice ne bi ovako prirodno podneli ovakvu situaciju.

Na to je Ana Bekuta dodala: “Jao, majko moja, propala skroz”. Mnogi mediji su tada pisali o tom malom incidentu, te je svako komentarisao kako se ona zaista dobro izborila sa situacijom, te to okrenula na šalu. Jednostavno je nastavila da peva, a snimak njenog pada kruži i danas.