SVI SUŠIMO VEŠ NA OVAJ NAČIN, ALI JE CELI INTERNET POLUDEO KADA JE VIDEO TRIK OD OVE ŽENE – ČUDO NEVIĐENO! (FOTO)

0
332

Sušenje veša u zimskim danima je prava glavobolja za sve domaćice na svijetu, a na Balkanu se sa tim problemom žene bave skoro cijeli svoj život. Kada dođe zimski period, onda se veš mora sušiti u kući, a većina koristi žicu za sušenje veša, a ako imate još veliku porodicu, onda morate koristiti i radijator, što nije nimalo zdravo za ljude.

Naime, tokom noći, kako se suši veš, dolazi do isparavanja veša, i onaj ko spava u toj prostoriji, sve to udiše i na taj način šteti svojim plućima. Međutim, da uvijek ima inovativnih ideja, pokazaće nam i naš današnji slučaj, koji je podijelila jedna dovitljiva gospođa iz Pančeva.

Ona je tako prije par dana na jednoj Facebook grupi, koja je posvećena mamama i domaćicama, podijelila ovaj trik, za koji se jako rijetko znalo, a izazvao je jako veliko oduševljenje kod svih njih. Ovo je jako jednostavna stvar, o kojoj nije skoro niko razmišljao, a da bi se dobilo na prostoru, ona je između 2 štrika redala veš uporedo, tako da je skoro sav veš uspjeli zakačiti na štrik za sušenje veša.

Većina ljudi i žena vješe veš, jedno do drugoga, i samim time se gubi na prostoru, i onda shvatite da vam je ostalo još pola mašine za prostrijeti, a nemate gdje. Da li ste ikada čuli za ovaj jako koristan trik?