SVI SU ZABORAVILI DA JE KARLEUŠA PRE DUŠKA FURALA SA OVIM FUDBALEROM: I danas je POPULARAN, a ovako su POZIRALI i šokirali sve! (FOTO)

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Verovano slabo ko se se seća da je Jelena pre Duška bila sa još jednim fudbalerom, a u pitanju je Milan Lješnjak, sa kojim se čak fotografisala i za naslovnicu sportskog magazina Tempo. Ta naslovnica je u to vreme bila poprilično provokativna. U naslovu je pisalo da je to par kkoji je zapalio Beograd. Nikada se sa sigurnošću nije saznalo da li u zaista bili u vezi ili samo dobri prijatelji. Ona je u to vreme izdavala svoj četvrti po redu album koji je bio prodan u 300 hiljada primeraka. Milan je i danas aktivan u fudbalskom svetu i trener je Fudbalskog Kluba Čukarički. Fotografiju pogledajte ispod ovog teksta!