SVI SU U ŠOKU: OVO JE SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ i ima svoj profil na Instagramu! OVAKO IZGLEDA (FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

SVI SU U ŠOKU: OVO JE SIN MARIJE ŠERIFOVIĆ i ima svoj profil na Instagramu! OVAKO IZGLEDA (FOTO)

Jedna od najboljih pjevačica u regionu je Marija Šerifović a njena popularnost je ogromna. Ovo je tim više veći uspjeh kada se zna da ona pjeva pop muziku koja je puno manje slušana od folka ali svejedno ona puni koncertne dvorane gdje god da se pojavi. Za njene nastupe se uvijek tražila karta više a mnogi je znaju i kao člana žirija u Zvezdama Granda gdje ona zajedno sa Jelenom Karleušom čini nezamjenljiv tandem.

Iako je imala dosta solidnu karijeru i prije nastupa na pjesmi Evrovizije kao predstavnica Srbije, ona je nakon pobjede sa već legendarnom pjesmom Molitva postala izuzetno poznata i slušana. To se desilo 2007. godine i zahvaljujući njoj se sljedeće godine ovo takmičenje održalo u Beogradu. Marija je za medije i javnost interesantna od samog svog pojavljivanja na javnoj sceni i zbog svoje seksualne opredjeljenosti i iako svi nagađaju da ona pripada LGBT populaciji ona se nikada nije javno izjasnila o tome.

Ipak ona je dokumentarnoj mini seriji koja je nazvana Ispovest, otvorila dušu i dala naslutiti da su ta govorkanja tačna. Marija je jako aktivna na društvenoj mreži Instagram i tamo skoro svaki dan postavi neku fotku ili objavu pa su tako njeni pratioci upoznati da joj se prije dvije godine desila velika tuga kada je njen pas Robi uginuo.

Ona je brzo nakon toga nabavila drugog psa kojeg je nazvala Hak i kojeg toliko voli da ga često naziva i svojim sinom. Ona je za svog ljubimca napravila i njegov lični Instagram profil a prije nekoliko mjeseci je postavila i jedan video u kojem Haka naziva sinom.

Oglasi – Advertisement
Top vijest