Naime, svi znamo da su djeca najradosnije ali i najbolnije teme za roditelje. Svaki roditelj za svoje dijete želi samo najbolje a želja broj jedan svakog roditelja jeste zdravlje njegovog djeteta. Uu današnjem članku pišemo o pjevaču poznatog benda “Leksington bend”, Bojnu Vaskoviću i njegooj supruzi Aleksandri koji su prošli jako težak period nakon što im je doktor otkrio da njihovo dijete ima srčanu manu. Oni su ti znali dok je još beba bila u stomaku.

Od samog otkrivanja doktor ih je uputio da će beba odmah po rođenju morati na operaciju, tako je i bilo a Aleksanda je ostala s njom u bolnici dok se Bojan brinuo o drugo dvoje djece.Aleksandra je svoje pratioce redovno obavještavala o situaciji putem svog Instagram profila, a oni su joj slai bezuslovnu podršku i ljubav, te hrabrili je kako bi što lakše sve ovo prebrodila.

Aleksandra se nakon skoro dva mjeseca u bolnici ponovo oglasila i izazvala suze radosnice kod mnogih kada je podijelila video na kojem se vidi da su ona i malena kćerkica stigle svojoj kući što znači da je opasnost prošla i da je oporavak poslije operacije prošao u najboljem redu. Svoju mamu i sestru su željno dočekali kćerka Angelina i sin Mihajlo a posebno ih raduje što će se uskoro moći igrati sa svojom sestricom.

Bojan je također presretan kao i njegovi fanovi koji su oduševljeni ovom lijepom viješću i svi pišu kako su se i sami nadali najboljem. Inače Aleksandra je imala i prije visokorizične trudnoće pa je tako i sa prvom kćerkom Angelinom postojao strah da li će malena preživjeti. Na sreću kako je rekla Aleksandra koja je i sama ljekar po struci, zahvaljujući osoblju koje radi na Institutu za neonatologiju sve je dobro prošlo i danas su sva njena djeca zdrava.