SVI SU SAMO GLEDALI U KARLEUŠINA STOPALA! Šok, pogledajte šta je pevačica obula za GLASANJE na izborima! NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA…

0

U Srbiji su održani veoma važni predsednički izbori, vanredni parlamentarni i izbori za skupštinu Beograda, kao i još 13 gradova i opština. Gotovo svi mediji su pored toga pisali i o pojavljivanju brojnih poznatih ličnosti na glasanju.  Između ostalih poznatih ličnosti pojavila se i popularna pevačica Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša je kao i ostali došla da ispuni svoju građansku dužnost. Ona je pored čestih kontraverzi i skandala poznato po interesantnim stajlingom, koji itekako uvek privuče veliku medijsku pažnju. Svedoci smo da je popularna Jelena veoma često menjala stajlinge, te sa njima šokirala javnost, a mnogi smatraju i da je postavljala nove standarde i trendove.

Ona u stopu često prati i svetske nove trendove, ali je ovim pojavljivanjem prema mišljenju mnogih preterala, te pomešala godišnja doba. Stajling koji je odabrala za pojavljivanje na glasanju, je brojne koji su bili prisutni ostavila u čudu, a verujemo da su i mnogobrojni mediji pisali o ovome.

Oni koji su videli fotografije, pažnju je privuklo i to šta je pevačica obula. Na glasanju se pojavila u bež kaputu i sa šeširom iste boje. Nekima je smetala mrežica koju je pustila preko lica. Pažnju su privukle i skupe sandale koje je obula, a poznato je da je taj dan bilo veoma hladno, tačnije pet stepeni ispod nule. Za one koji ne znaju, pomenute “sporne” inače koštaju 1.050 evra, a delo su ekskuzivnog brenda “Mach & Mach”. Sličan model je ne tako davno nosila i holivudska glumica Megan Foks.

Još jedna stvar koju smo primetili je činjenica da uloške ovog brenda krase isključivo ulošci od prirodne kože, a poznato je da Jelena Karleuša nije deklarisani vegetarijanac koji prezire sve što ima veze sa mučenjem životinja, a više je puta izjavljivala kako ne nosi predmete od prirodnog krzna i bunde, pa se pitamo kako je mogao da joj se desi takav propust.