SVI SU PLAKALI OD SMIJEHA- OVO SE MORA VIDJETI- Macine šok grimase dok sluša šta priča Jovana Jeremić postale hit na društvenim mrežama (VIDEO)

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše. 

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe.

Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu, kojeg vodi. Tako je ovih dana njen gost bio poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca. Njegovo gostovanje je izazvalo brojene komentare i pažnju na svim medijima i društvenim mrežama. On je tada najavao izvođenje i gostovanja svoje pozorišne predstave. A pored toga je govorio i o problemima koji se on i Jovana bave.

Sam razgovor između njih dvoje je bio i više nego opušten. Tokom razgovora Jovana je pokrenula priču kako je veoma teško biti voditelj u rijaliti programu. Macine reakcije na tu izjavu su postale hit na svim drušvenim mrežama jer je počeo da pravi grimase. Izgleda je Maci previše nebitno to što ona priča, ali je savršeno odglumio da ga zanima, jer mu je bilo fascinantno na koji način Jovana Jeremić priča o tome. Kako je tekao dalji razgovor i kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu. Verujemo da će vas ovaj video itekako nasmijati.