Svi su mislili da je ovo najveća ljubav na estradi, niko nije ni slutio da se RAZVODE! – Pukla tikva, KEMIŠ uputio otvoreno PISMO MEDIJIMA O RAZVODU!

0

Svi su svesni činjenice da je pravu ljubav veoma teško pronaći, naročito ako se vodimo primerima iz filmova, serija ili crtanih. Takva ljubav ne postoji. Niko od ljudi svakako nije savršen pa je veoma teško ostati u dobrom ljubavnom odnosu, tokom nekoliko godina, a kamoli celi život. Svakako je i to da postoje primeri koji dokazuju suprotno od toga.

Činjenica da je teško održati dugo godina brak ili vezu je očita, naročito ako su u pitanju poznate ličnosti sa estrade. Oni su često povezivani sa brojnim kontraverzama, preljubama i sličnim skandalima. Pošto su takve osobe u većini slučajeva dosta bogatije, one obično traže svoje srodne duše također unutar javnog života, pa nije čudo ako se neka pevačica i glumac zabaljvaju.

Naime, na estradi svi znaju da postoji mnogo tajni i kontraverza. Danas vam donosimo jednu priču o razvodu koji se desio prije više od 30 godina. Mnogi se sećaju da je poznata pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš bili u braku, te se u to doba pričalo o Vesninoj preljubi.

Kemiš je o ovoj temi otvoreno pričao te je dodao da je imao jedan sasvim normalan prijateljski odnos i sa drugim slavnim harmonikašem Draganom Bosancem. Jedne prilike je pozvao Dragana da mu pomogne pri radu na Vesninom novom albumu. Tada se desilo nešto što uopšte nije očekivao.

Shvatio je da su Dragan i Vesna zapravo jako bliski te da su se počeli viđati iza njegovih leđa. Ispostavilo se ga je supruga Vesna i varala, te je Kemiš odma zatražio razvod, što je i dobio. Ova priča čist primer onoga što se radi i danas, možda i u većoj meri, te nam pokazuje da se ne možemo uzdati u svoje najbliže.