Svi smo godinama čekali da je vidimo u HALJINI: Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u Hrvatskoj

0

Premijerka Srbije, Ana Brnabić služi već svoj drugi mandat, a sve zahvaljujući povjerenju koje je steka kod predsjednika Aleksandra Vučića. Kada se prvi put pojavila, nije imaa baš podršku od ljudi, jer su smatrali da je neiskusna za tako važan posao. TO nije bio jedini razlog, još jedan od razloga je bio to što je ona pripadnik LGBT populacije, a možemo reći da pojedinim ljudima to malo i smeta.

Međutim, kroz pandemiju korona virusa i teške pregovore sa Kosovom, mogli smo vidjeti da je ona ipak prava osoba za ovu poziciju. Također se pokazala i kada je bila velika kriza u svijetu zbog rata koji se desio između Ukrajine i Rusije, prošle godine.

Poznato je da je ona u vezi sa Milicom Đurđić sa kojom već 4 godine ima sina Igora, apo njenom priznanju, za Anin stajling se upravo brine njena partnerka Milica. Često Anu viđamo u poslovnim odijelima i sigurni sm da bi svi voljeli da je vide malo za promjenu u nekoj suknji ili haljini. Međutim, to se još uvijek nije nijednom desilo, a mislimo da nikada i neće.

Ana je tako na 4. skupštini Srpskog narodnog vijea koje se održao u Zagrebu u dvorani Vatroslav Lisinski, došla u elegantnom poslovnom odijelu, ispod kojeg je imala bijelu košulju, a svi znamo da je to njena najdraća kombinacija. Ona se susrela sa hrvatskim koelgom Andrejom Plenkovićem sa kojim je imala konstruktivan razgovor. Ana je dočekana na visokom nivou i može se primijetiti po njenom izrazu lica da je zaista uživala. Šta vi mislite?