SVI SE SEĆAMO NJENIH IZJAVA I IZGLEDA – Sada izgleda potpuno drugačije, glava joj je danas POTPUNO IZMENJENA (FOTO)

0

Kada spomenemo reč starleta, na um nam ne pada ništa što bi trebalo da predstavlja nešto dobro. Danas je takvih devojaka i žena prepuna estrada i neke su čak popularnije od pevačica i pevača koji su itekako talentovani i imaju dobre pesme. Rijaliti programi su ušli u naše živote, a učesnici koji su u njima su na neki način uzor mladim osobama. Danas vam donosimo priču o jednoj starleti na koju ste sigurno zaboravili a bila je jedna o najvećih u svoje vreme. Saznajte u nastavku teksta o kome je zapravo reč!

Sandra Meduza (Dijandra Pavlović) je srpska starleta i učesnica pete sezone rijaliti šou programa „Parovi“ koji se emituje na Hepi televiziji. Za sebe kaže da je prva prirodna srpska starleta, bez silikona. Njena ambicija bila je da postane prva starleta Zrenjanina, a u tome je i uspela. Na tom putu uzori su joj bili Mimi Oro, Nataša Šavija i Atina Ferari.

Poznata je i po svojoj izjavi da bi zbog popularnosti snimila porno film i da u tome ne vidi ništa loše. Provokativno se fotografiše i te fotografije postavlja na svoje društvene mreže. Na Instagramu je prati više od 60 000 ljudi, a ona svakodnevno objavljuje svoje provokativne fotografije i često ističe “pozadinu” u prvi plan. Javnost je pamti po šokantnim i kontraverznim izjavama, kao i učešću u kvizovima znanja, gde se nije baš predstavila kao inteligentna devojka.

Starleta inače ima veliku zaradu od svojih golišavih fotografija. Ona ih deli na jednom sajtu za odrasle, gde se ovakav sadržaj naplaćuje. Ona se već nekoliko godina nije pojavljivala u medijima, a nove fotografije ukazuju na to da je odradila neke estetske operacije.