SVI SE PITAJU KO ĆE NASLEDITI OGROMNO BOGATSTVO TINE TARNER: A ona je odavno donela odluku KOME ĆE DATI SILNE MILIONE

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica ovječnosti Tina Tarner, je poslije duge borbe sa par vrsta bolesti preminula, a u danima koji su slijedili, su se pojavila i brojna nagađanja.

U estradnom svijetu je bilo dosta glasina i potencijalnim nasljdnicima imanja i značajnih novčanih stvari koje Tina Tarner posjeduje. Navodno Tina je imala vrijednost od 250 miliona dolara i navodno je prije nekog vremena odlučila ko će da naslijedi njeno veliko bogastvo. Ona se dugo borila sa ra kom debelog crijeva, a kako smo saznali ona je prije par godina uradila i transplataciju bubrega, kojeg joj je dao njen suprug Ervin Bah.

Iako je neizvjesno ko će da naslijedi njenu imovinu, nagađa se da bi to mogao da bude upravo njen suprug, s kojim je u brak već decenijama.

Poslije smrti njenih bioloških sinova Craiga i Roni, komotno bi se moglo pretpostaviti da će bogastvo podijeliti sa svojim posvojenim sinovima Ikeom Turner i Junior Michaelom Turner. Ike je2018. godine otkrio da nije sa majkom komunicirao preko dvadeset godina, a isto tako saznajemo da se drugi posvojeni sin otuđio od nje, ali da je ona uprkos tome plaćala njegovu skrb u rehabilitacijskom centru. Diva Tina Turner će zauvijek ostati upamćena kao kraljica rock and rolla, koja je preminula prirodnim putem u 83. godini
života. Ona je nekoliko decenija svog života provela u Cirihu. Osvojila je čak 12 Grammy nagrada i bila je jedina žena koja je pobijedila i u pop rock i RiB kategorijama.

Koliko god bila uspješna, život je nije mazio. Pa je tako proživjela velike tragedije koje su ostavile duboki uticaj na njen ostatak života.