Svi se pitaju da li su otac i sin ZAISTA u idealnim odnosima? Fotografija otkriva porodičnu tajnu Alekseja i Dragana Bjelogrlića!

0

Nakon raspada Jugoslavije, mnogo toga je prestalo funkcionisati kao nekada kada su naše države bile prosperitetne i napredne. Film, muzika, pozorište, književnost i sve ostale grane zabave i umjetnosti su propatile zbog ovoga. Često je falilo novaca za finansiranje umjetničkih djela, ali danas se stvari koliko toliko mijenjaju, ili se bar tako čini.

Zabavna i alternativna muzika Balkana je opet u usponu, a čini se i da je dosta filmova i serija u zadnje vrijeme kvalitetno. Neki stari velikani iz Jugoslavije sada sarađuju sa mladim glumačkim talentima u rekordnim filmovima kao što su “Južni vetar” ili “Toma”, nedavni filmski hitovi Balkana.

Kad smo kod “Tome”, današnji članak će se fokusirati na porodicu glumca i režisera Dragana Bjelogrlića. Naime, on je jedan od naših poznatijih i kvalitetnijih glumaca a pokazao se i kao odličan režiser, te nije ni čudo što su njegovi radovi postali znatno cijenjeni u zadnje vrijeme jer su moderni i kvalitetni. Dragan ima sina po imenu Aleksej, i njegov sin se također bavi glumom ali je trenutno u pozorištu. Djeca poznatih često osjete neki pritisak da budu slavni kao i njihovi roditelji, ukoliko se upuste u karijeru koju su odabrali upravo i njihovi roditelji ali to dovede do konflikta u mnogo slučajeva.

Bjelogrlić je na sina vjerovatno prenio dosta pritiska, ali to nije spriječilo Alekseja da se potrudi i bude poznat i van očeve sjene, a mnogo je poznatih ličnosti u prošlosti to uspjelo da ostvari pa nema razloga zašto ne bi i Aleksej Bjelogrlić koji je očeva slika i prilika i koji nije dozvolio da mu taj pritisak razori odnose s ocem.