SVI DETALJI RAZVODA DECENIJE: Ovako je došlo do kraha braka KARLEUŠE I NJENOG SUPRUGA- OVA ŽENA ZNA SVE IZ PRVE RUKE (FOTO)

0
106

Danijela Kariće je prije nekoliko godina novinarima rekla kako Jelena Karleuša nije bila u braku sa njenim bratom zbog novca, te da je bilo mnogo djevojaka koje su na taj način htjele doći do bogatstva dinastije Karić, ali da Jelena nije jedna od njih, te da je to između nje i njenog brata Bojana bila prava ljubav i bez obzira što je njihov razvod bio buran, ona i dalje ima lijepo mišljenje o bivšoj snajki:

” Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voljeli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje”

Dodala je i da se i ona sama razvela od Nikole Martića, te da zato zna da samo Jelena i Bojan znaju razlog zašto njihov brak nije uspio: ” Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude”