Trenutno Vijesti

SVI ČEKALI NJEN POVRATAK, a sad stigle TUŽNE VIJESTI: Niko ne može da vjeruje šta se desilo Jovani Joksimović, TUGA OGROMNA (FOTO)

Jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji je Jovana Joksimović koja je već godinama voditeljka jutarnjeg programa na raznim televizijama u ovoj državi. Ona je svoju karijeru počela na državnoj televiziji RTS na kojoj je ostala pet godina a nakon toga je prešla na Pink televiziju koja joj je ponudila bolje uslove i veću platu.

Ovo je bilo svojevrsno iznenađenje jer je malo ko očekivao njen odlazak sa državne na privatnu televiziju. Prema nekim informacijama dodatni razlog za njeno napuštanje RTS-a je bio i jedan spor između ove TV kuće, i Jovaninog muža, poznatog pjevača Željka Joksimovića i Jovana nie htjela da bude između dvije vatre.

Iako se odlično snašla na TV Pink, Jovana je dobila još bolju ponudu od TV Prva i prema nekim napisima ona i Srđan koji je zajedno sa njom vodio jutarnji program na ovoj televiziji su imali mjesečnu platu od deset hiljada eura što je stvarno astronomska cifra. Ipak, zbog neslaganja sa planovima menadžmenta ove TV kuće njih dvoje su dobili otkaz i bilo je mnogo špekulacija gdje će im biti sljedeće radno mjesto, pa se tako spominjao i povratak na RTS.

Voditeljica zabavnog programa na ovoj televiziji, Olivera Kovačević je rekla da bi je rado vidjela u svom timu. Ipak, plate na državnoj televiziji nisu ni blizu onoj cifri koju je Jovana zarađivala na prethodnom poslu pa je malo vjerovatno da će se Jovana vratiti. Olivera je rekla kako je i ona dobila ponudu u prvoj sezoni Velikog brata da ispuni blanko ček ali je ona to odbila jer je mislila da joj to neće donijeti ništa dobro.

Oglasi – Advertisement