SVEKRVA VERICE RAKOČEVIĆ OGLASILA SE PRVI PUT: Bila sam u šoku, nisam znala kako mužu da kažem za njihovu vezu!(FOTO)

0

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je već godinama u braku sa Veljkom Kuzančevićem koji je mnoog mlađi od nje pa je čak i Veljkova majka Dušanka mlađa od nje dvije godine. Ona je radila kao ekonomista a sada je u penziji a po prvi put je u javnosti progovorila o svojoj snahi i reakciji kada je saznala da se Veljko viđa sa ženom koja je starija i od nje.

Ona je rekla da je Veljko bio na Zlatiboru i da se vratio kući bez stvari. Kada ga je upitala gdje mu je kofer on je rekao da je došao samo da joj kaže nešto prije nego se to sazna u javnosti te da je u vezi sa poznatom modnom kreatorkom.

Dušanka ne krije da je bila zatečena oovm viješću ali i da je i prije toga razgovarala sa njim na tu temu te da mu je rekla da ako nađe osobu koja ga razumije i koju voli i koja ga voli da će je ona prihvatiti. Ona mu je tada rekla da je ona spremna da se suoči sa time šta će medjiji pisati ali ga je pitala da li je on spreman na to a on je odgovorio da jeste i nakon toga je otišao.

Njoj je u cijeloj toj situaciji bilo najteže kako da to saopšti svom suprugu Lazaru koji je bio na Zlatiboru jer je bio i bolešljiv ali je on osjetio da ona nešto taji i kada je pitao o čemu se radi ona mu je sve ispričala. On je rekao da to nije ništa i da nema veze što je Verica toliko starija. On je Vericu baš volio i svaki put kada bi je vidio pitao bi je šta ima i kako je i zvao je snajkom