Svekrva, možeš da gledaš i PLAČEŠ: Kako je Anastasija pobedila u ratu sa Gudeljovom majkom i jednom fotkom je porazila (FOTO)

0

Zbog svoje veze Anastasija Ražnazović i Nemanja Gudelj ne silaze sa naslovnih strana svih portala. Oni su pod svakodnevnim pritiskom medija te im se prati svaki korak, ali to nije sve mladi par ima veliki pritisak i kada je porodica u pitanju.

Nakon što je Anastasija prekinula svoju dugogodišnju vezu, započela je novu sa fudbalerom Nemanjom te kako možemo vidjeti grade je sasvim skladno i čvrsto. Također ne izsotaje ljubav i poštovanje, kao i velika podrška što smo mogli vidjeti u toku ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva gdje je Anastasija vijerno podrila svog momka te bila s njim od prvog do zadnjeg dana njegovog boravka u Kataru.

Kako smo mogli i sami primjetiti Gudelj niti jednom nije izašao na stadion bez da prethodno pogleda na tribine i vidi Anastasiju, a ona se svim silama trudila da mu pošalje ogromnu podršku te da najglasnije navija. Tokom takmičenja oni su se nekoliko puta vidjeli, a ono za šta zaista možemo pohvaliti Anastasiju jeste njeno strpljenje da se ne raspralja s njim iako je imala povodoa, tvrde izvori. Dala je sve od sebe da mu ne pokvari raspoloženje kako bi mogao na terenu biti relaksiran te dati se maksimalno na utakmici.

Ali ono što nikako nismo mogli a da ne primjetimo jesu mnoge otrovne strelice Gudeljeve majke i sestre koje je Anastasija odličo izignorisala. One nisu htjele da sjede na tribinama pored Anastasije a navodno su tražile da budu što dalje od njenog sjedišta. Nemanja je u početku pronalazio izgovore za majku i sestru, međutim kada je vidio da one ne popuštaju stao je Anastasijinu stranu te sa njom doputovao nazad u Srbiju. A internetom kruži slika sretnog para iz aviona na kojoj se vidi kako zagrljeni spavaju, svoju romansu nastavit će u Španiji.