Svekrva konačno otkrila pravo mišljenje o snaji: Kada ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević onda.. ŠOK!

0

Naime, da poznata manekenka Sofija Milošević nema tako dobar odnos sa svojom svekrvom javnost nije znama, međutim svekrva se odala jednim gestom koji su pratitelji odmah zapazili. Ai ono što je možda i najvažnije jeste da je ona u braku sa Lukom Jović te da im ide odlično, naravno kao i svaki brak imali su krize ali su sve prebrdili nakon što su dobili dva sina.

Nedavno majka luke je izjavila: – Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dijete. Svaki mlad čovjek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam željela to i on isto radi i svako poslije živi sa tim.

Zatim je dodala: On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voljeću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna.

Nedavno je također Sofija na svom instagram profilu objavila zaista zanimljivu sliku koja pokazuje da špekulacije ipak nius tačne. Na slici se moglo vidjeti nekoliko proizvoda koje je kako saznajemo Llukina mama poslala Sofiji te je ona veoma zahvalna zbog toga.