Sve za ljubav: Kontroverzni Ilija ponovo grli ćerku Željka Mitrovića, ovaj put je nadmašio sebe (FOTO)

0

Svima je do sada već poznato da je Željko Mitorvić jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji i da je vlasnik Pink Media grupacije u čijem se nalazi sastavu i televizija Pink, gdje se prikazuje svima poznati tijaliti Zadruga. Kada je njegov privatni život u pitanju, bio je nekada u braku sa popularnom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Dobili su sina i kćerku, a u braku sa Milicom koju zovu svi Velika šefica, Želko je preko dvije decenije, te imaju dvije kćerke.

Kristina Mitrović je studirala u Londonu i tamo je upoznala ukajinskog milijardera Iliju Riskina sa kojim je bila u dobro poznatoj vezi te su riješili da dijele zajedničke slike sa luks putovanja po svijetu. I kada su svi pomislili da će su oni defitnivino jedno za drugo, oni su kao grom iz vedra neba objavili vijesti da više nisu skupa. Ilija je tom prilikom napisao na Instagramu da je na svim lekcijama zahvalan i da trenutno okreće novi list.

Kristina je sa druge strane obrisala sve njihove zajedničke slike i rođendan koji je bio u februaru je proslavila u Londonu skupa sa svojom porodicom. Međutim, oni su se početkom ovog mjeseca ponovo sastavili i izgleda da su nastavili tmoa gdje su stali. On se pohvalio na instagramu slikom azena koji je bio ispunjen laticama ruža na kojima je bila poruka Volim te, a on je bio u zagrljaju sa Kristinom. Može se vidjeti da su oni ponovo skupa i da su uspjeli preći preko svega, te su pokazali da je ljubav i dalje prisutna.