SVE SE TRESLO- OVO SU NAJVEĆE ESTRADNE SVAĐE SVIH VREMENA- Žestoki obračuni poznatih pjevača- Neki završili NA SUDU- A oni se NIKAD neće pomiriti (FOTO)

0

Na javnoj estradnoj sceni nikada nije bilo dosadno. Svi se sećamo nedavnog sukoba zbog pesme “Provereno” između Milice Pavlović i Ane Nikolić, te šta je taj sukob prouzrokovao. Aca Lukas je stao na Aninu stranu, a njega ali i nju je osudila Jelena Karleuša, pa su se tako stvorili lančani sukobi. Sukobi među kolegama su veoma česti, no na našoj estradi, čini se da im nema kraja. U ovom tekstu pročitajte o najdužim i najvećim sukobima na našoj estradi.

Za početak, Mina Kostić i Indira Aradinović Indi. One su imale čak i fizički obračun, što je ujedno rezultiralo jednim od najgledanijih klipov. Mina i Indira su u različito vrijeme bile u vezi sa Tiosavom Tikom, biznismenom, te se predpostavlja da je upravo on i bio plod ove drame.

Slavica Ćukteraši Tanja Savić su također imale neke male nesuglasice. Ovaj sukob je također bio plod ljubomore i sujete. Njihovo prijateljstvo je došlo kraju kada je Slavica bacila oko na tadašnjeg dečka od Tanje, no godinama kasnije, njih dve su ipak izgladile svoje odnose, kada su shvatile da su sada dosta zrelije.

Sledeći sukob je sukob između Zorice Brunclik i Miloša Bojanića. Da stvar bude još gora, ovaj sukob je završio čak i na sudu. Miloš je tužio Zoricu jer ga je ona navodno nazvala pedofilom,lažovom i prostakom, te ga je uz to i pljunula u lice. Na suđenju, Zorica je počela da plače, te je Miloš odbijao da dalje priča o tome, te je istakao da je sukob sada iza njih.