SVE SE SAZNALO- OVA PEVAČICA JE OTELA CECI BOGDANA- Pojavila se fotografija koja je uzburkala javnost- KAKO LI ĆE CECA DA REAGUJE (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Njen privatni život je od uvek bio zanimljiv i glavna tema svih domaćih medija. Sada je izgleda d tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima. I ona je protekla dva meseca prisutna u medijima zbog svoje veze sa poznatim fudbalerom Gudeljom.

Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje. Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. Ipak, februaru ove godine saopštila javnosti da je okončala svoju jednogodišnju vezu sa njim. Tada je izjavila kako njih dvoje više nisu u vezi, ali da će ostati prijatelji do kraja života.

Kada je Bogdan u pitanju, on je ubrzo uklonio zajedničke fotografije sa Cecom i sada su počele da se pojavljuju neke nove priče, te izgleda da ipak postoji i “treća osoba” i to ne bilo ko, već bivša zadrugarka Sandra Čaprić. Sandra je tim povodom izjavila: ”Nas dvoje se baš družimo već duže vreme, on je meni samo drug, ništa više od toga nema. Izašli smo tu večer na njegov splav, bilo nas je puno, slikala sam se sa svima, ne samo sa njim. Nema potrebe da se spekuliše da smo u vezi kad nismo”.