SVE PARE OVOG SVETA TADA MU NISU POMOGLE: Kada je saznao da mu je SIN teško BOLESTAN, evo šta je Ibrahimović URADIO, SRAMOTA!

0

Nema čoveka na ovom svetu koji voli fudbal, a da nije čuo za Zlatana Ibrahimovića. On važi za jednog od najboljeg fudbalera 21. veka i o njemu se definitivno mogu pisati romani. Njegov stil igre i fizionomija su nešto što je zaista neprikosnoveno i autentično u svetu fudbala.

On je inače poreklom iz Bosne i Hercegovine, ali je kao dete otišao u Švedsku, te tamo započeo svoju fudbalsku karijeru u Malmeu, te je uskoro usledio transfer u Ajaks iz Holandije. Ostalo je istorija. Igrao je za najveće fudbalske klubove iz italije, španije, franscuske i engleske. Pre par godina se preselio LA Galaksi iz Los Anđelesa i svi su predviđali da će tu uskoro završiti karijeru, ali se ipak vratio i sada je po drugi put u karijeru u Milanu.

On je ponovo u centru medijskog dešavanja najviše zbog toga što je sada sa fudbalskim klubom Milanom osvojio italijansku ligu. Oni koji malo pomnije prate Zlatana znaju da postoji knjiga o njemu, pod nazivom “Ja sam Zlatan Ibrahimović”, autora Dejvida Lagerkranca. Tu je on pričao o svojoj blistavoj karijeri, ali i teškom detinjstvu, porodici, pa i trenucima kada mu ni sve pare ovog sveta nisu mogle pomoći.

Kada je dobio sina Maksa sa suprugom Helenom Seger, priznao je da je do tada bio “gospodin nedodirljivi”, ali ga je zdravlje sina definitivno “postavilo na mesto”. Dete je često povraćalo i nije dobijalo na težini, te mu se stanje iz dana u dan pogoršavalo. Morao je na operaciju i to je za njega bio jako težak momenat.