Sve je spremno za veliki događaj u porodici Ražnatović: Ceca progovorila o detaljima

0

Snežanin i Annin modni odabir postao je tema rasprava među obožavateljima Zvezda Granda zbog njihovog živahnog i prozračnog stila. Nedavna fotografija prikazuje dvoje sudaca jedan pored drugog, a ističe se njihova šarena i lepršava odjeća. U međuvremenu, obitelj Ražnatović sprema se za Veljkov meč, a snimanje nove sezone Zvezda Granda već je počelo. No, producent serije Saša Popović najavio je da će u novoj sezoni biti puno promjena. Čak su i članovi žirija, poput folk dive Cece Ražnatović, oduševljeni novim razvojem događaja. Ceca je u intervjuu progovorila o novoj sezoni, navodeći da je sve novo i osvježavajuće. Promjene pozdravljaju svi sudionici, a Ceca se nada da će i publici biti jednako zanimljive.

Povodom nadolazeće sezone, Ceca se osvrnula na mogućnost verbalnih sukoba između članova žirija. No, ostala je škrta na riječima, ustvrdivši da sve ovisi o trenutku i da nema nikakvog planiranja. Reakcije i interakcije su autentične i nenapisane te se sukladno tome emitiraju. Kako se rujan zakotrljao, Ceca je nastavila sa svojom svakodnevnom radnom rutinom. U međuvremenu, obitelj Ražnatović priprema se za još jednu važnu prigodu – Veljkovu utakmicu 22. rujna u Jagodini. Ceca je izrazila uvjerenje u Veljkov uspjeh i istaknula koliko je predanosti i truda uložio u pripremu događaja.

U ulozi majke, ona stoji iza svog sina i svim srcem ga podržava, vjerujući u njegov konačni trijumf. No, iskrena je i o tome da kao majka i navijačica postaje nevjerojatno emotivna i uzbuđena tijekom njegovih utakmica. Tijekom Veljkovih svađa cijela je obitelj proživjela mnoge trenuke kidanja živaca, no do sada su ih uspjeli prebroditi, a uvjerena je da će tako biti i u budućnosti. Dok je izrazila veliko oduševljenje zbog Veljkove predstojeće utakmice, Ceca je ostala škrta na riječima po pitanju Anastasijinog vjenčanja. Odbacila je bilo kakvu raspravu o tom događaju, navodeći da nije obaviještena o detaljima te da je još uvijek neizvjesno kada će vjenčanje biti održano.