SVE JE OTKRILA JAVNO- Crnka iz Beča navukla Zorana eksplicitnim porukama na Vajberu- “REKAO MI JE DA JE DOBRO ŠTO JE JELENA UBIJENA” (FOTO)

0

Već nekoliko dana unazad se aktivno piše o slučaju presude Zorana Marjanovića koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2016. godine. On je naime dobio 40 godina zatvora i iz ovog slučaja su isplivale neke stvari koje su definitivno očekivali mnogi ljudi koji su naročito sve vreme sumnjali na Zorana Marjanovića. Tu se naravno nije sve završlio i mi vam donosimo neke veoma zanimljive detalje koji su se nedavno pojavili. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Žena po imenu Radmila Matić iz Beča je tvdrila da se mesec dana nakon ubistva Jelene Marjanović dopisivala sa njenim suprugom Zoranom. Ona je tada rekla sledeće: “Živim u Beču, radim njegu starih, a u Austriji sam 11 godina. Putem medija sam saznala za to ubistvo, videla sam u novinama. Jelenu i Zorana nisam poznavala, tad sam prvi put čula za oboje, rekla je Matićeva i navela da je prva stupila u kontakt sa Zoranom”. Na pitanje da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila je: “Mislim da Zoran nije, ali mislim da zna ko je”.

Ona je potom rekla nešto jako neočekivano. Rekla je da je Zoran pripadnik neke sekte jer stalno priča o Hristovim vitezovima te kako on ima ključ spasa. Potom je promenila mišljenje o tome ko je ubio Jelenu rekavši da ju je ubila porodica Marjanović, po naređenju pomenute sekte.

“Sigurna sam 100 % da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smirenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali”. Više o ovome pročitajte ovde.