SVE ISPLIVALO NA VIDELO! RASKRINKANO PRAVO LICE DARIJE KISIĆ TEPAVĆEVIĆ: Cela Srbija U ŠOKU, TU JE I DOKAZ! (FOTO)

0

Kada upalimo televiziju ono što možemo primetiti je da imamo veliki broj poznatih ličnosti koje se svakodnevno mogu videti u raznim emisijama i slično. Ipak, kada vratimo unatrag poslednje dve godine to jeste za vreme pandemije korona virusa, možemo primetiti da su i neki stručnjaci i doktori postale prave zvezde jer smo ih svakodnevno gledali i pratili njihova razmišljanja o celoj situaciji. Kada je to u pitanju, u Srbiji je itekako popularna postala Darija Kisić Tepavčević. Mi vam danas donosimo nešto vezano za ovu doktorku. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Zbog toga, kada je Srbija u pitanju, poznati su nam članovi Kriznog štaba, a samim time i doktorica Darija Kisić, koja se svakodnevno oglašavala po pitanju pandemije i imala izravnu komunikaciju sa novinarima i javnošću. Redovno je izveštavala o broju zaraženih, preminulih i daljim merama koje su planirane.

Ona je mnogima ostala upečatljiva zbog svog atraktivnog izgleda. U svim situacijama je bila sređena i doterana do te mere da su je mnogi kritizirali na društvenim mrežama. Ona je naravno na sve te prozivke ostala suzržana i mirna. Također nije reagovala niti na verbalne napade i bila je maksimalno profesionalna u svome poslu.

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od pre nekoliko godina tačnije pre nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj meri i njenog izgleda danas. Primetno je da je doktorka promenila samo nijansu kose. Njen izgled, ako se već komentariše, mogao bi ići ka tome da žene mogu biti ujedno i lepe i poslovne. A svi se možemo složiti da je svako njeno pojavljivanje bilo odmereno i kulturno.