‘SVAŠTA SE IZDEŠAVALO…’ Prvi intervju članica grupe Hurricane posle vesti o raspadu grupe – priznale istinu o razlozima

0

Celi region je pre par godina čuo za žensku grupu pod nazivom Hurricane ili Uragan. One već par godina žare i pale Balkanskom muzičkom scenom. Pažnju privlače svakako svojim glasovima i igranjem, ali i izgledom. Mnogi će se složiti da su njih tri jedne od najatraktivnijih devojaka sa estrade. U nastavku teksta vam donosimo o nedavnom raspadu popularnih Uraganki. Saznajte o čemu je reč!

Hurricane je pop grupa koju je osnovao Zoran Milinković u novembru 2017. Čine je tri članice: Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Najveći uspeh im je predstavljanje Srbije na Evroviziji 2021. godine kada su osvojile 15. mesto i 102 poena. Pre toga su Balkansku publiku osvojile svojim hitovima i spotovima na kojima imaju višemilionske preglede na jutjubu.

Već izvjesno vrijeme spekuliše se da se popularna grupa Hurricane raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem. Ovaj trio dogovorio se da će funkcionisati zajedno do septembra, kad će svaka od njih započeti solo karijeru. One su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem. Mnogi misle da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje.

U svom prvom interviju nakon proglašenog raspada, one su izjavile da razlozi tome nisu međusobne nesuglasice, kao što se spekulisalo te da zla krv ne postoji. “Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo. osle “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predahe ni malo” – rekla je Ksenija.

Sanja Vučić, koja je po mnogima i glavna u ovoj grupi je izjavila sledeće: “Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe i nekoliko hitova. Ovakve grupe se uvek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept”.