SVAKU VEČER NAMAŽEM ZUBE OVOM SMJESOM I ONI SU BJELJI: Karijes je nestao kao rukom odnešen, JEFTINO RJEŠENJE BEZ ODLASKA ZUBARU

0

Problem sa karijesom možete da riješite ako budete koristili jedno od zdravijih ulja, a riječ je o kokosovom ulju. Veoma je bitno zdravlje zuba, ako zubi nisu zdravi, onda ni vaš organizam nije zdrav.

Svako bi od nas želio imati što je moguće ljepše zube, ipak, zbog toga smo često skloni vjerovati reklamama, pa se ljudi upecaju i kupe razne hemijske proizvode koji mogu da naruše vaše zdravlje.

Mnogi kupuju olovku za izbjeljivanje zuba, ili vodicu za ispiranje usta, a unutra se nalazi dosta štetnih materija.

A problem s karijesom možete riješiti ako budete koristili ovo zdravo ulje, radi se o kokosovom ulju koje nema kalorija, koje ima u sebi antibakterijski i antikancerogeno djelovanje, preporučuje se da se koristi za liječenje mnogih bolesti.

Prirodan i zdrav način da izbijelite vaše zube, on će vam pomoći da se riješite, da spriječite da nastane karijes.

Samo je potrebno uzeti dvije kašike ovog ulja, držite u ustima sve dok ne dođe do svih mjesta i zuba, a onda mućkajte tako par minuta, nakon toga ćete ispljunuti i isprati. Odmah ćete poslije nekoliko primjena primijetiti poboljšanje.

Potrebno je unositi dosta vitamina, hranu koja je bogata vlaknima kao što su orašasti plodovi, povrće i voće, kako bi vaši zubi ostali što duže zdravi.

A za takve stvari najbolje su jabuka, banana, prokulice, odnosno grašak.

Vaše zube također možete prati i sodom bikarbonom, malo stavite na četkicu, potom dobro utrljajte, a nakon toga isperite normalno pastom za zube i vidjet ćete uskoro dobre rezultate. Bit ćete zadovoljni