Trenutno Vijesti

Suzana svoju sestru nikad ne pokazuje jer umire od zavisti: OVA zanosna plavuša je prava BOMBA, Suzana joj ni do kolena nije (FOTO)

U vrijeme bivše Jugoslavije nije bilo popularnije djevojke od nje. Suzana Mančić ili sretna djevojka kako su je zvali je tada vodila loto i donosila je radost u domove dobitnika a svi su se u to vrijeme okupljali oko malih ekrana kada je bilo izvlačenje brojeva da bi bar na kratko uživali u njenoj ljepoti.

Iako je danas Suzana dama u godinama još uvijek zanosno izgleda a sve zahvaljujući njezi koju sama sebi redovno priušti. Suzana redovno odlazi u kozmetički salon na razne tretmane a nije se ustručavala od korištenja botoksa i filera da bi što ljepše i što mlađe izgledala. Suzana i po pitanju svoje karijere nije sjedila skrštenih ruku i nakon lota je radila i kao voditeljka a čak se okušala i u pjevačkim vodama.

Uvijek je bila prisutna i s vremena na vrijeme bi se o njoj moglo nešto saznati i pročitati u medijima, taman toliko da ne padne u zaborav. Kada je u pitanju njen privatni život, Suzana ne priča često o njemu pa je tako malo poznato da ona ima sestru koja ne voli da se eksponira u javnom životu.

Ipak, zahvaljujući Suzaninoj kćerki koja je na društvenoj mreži objavila sliku svoje majke i tetke možemo da vidimo kako izgleda Suzanina sestra. Moramo priznati da, sa obzirom na godine obje izgledaju odlično. Ono što se može odmah primjetiti je da Suzanina sestra nije izvršila nikakve korekcije i zahvate na svom licu što je na neki način čini i prirodnijom i ljepšom od poznate i mlađe sestre.

Oglasi – Advertisement